KURSER

Velkommen til Workflow - din one-stop-shop for Photoshop-kurser! Vi tilbyder en bred vifte af kurser, der er designet til at forbedre dine Photoshop-færdigheder og hjælpe dig med at opnå professionelle resultater. Vores erfarne instruktører vil guide dig igennem trin-for-trin-processen, så du kan blive en pro på Photoshop på ingen tid. Uanset om du er nybegynder eller øvet bruger, har vi et kursus, der passer til dine behov. Lad os lave et specialforløb eller søg på vores hjemmeside for at finde det perfekte Photoshop-kursus for dig og start din rejse mod at blive en professionel fotograf eller grafisk designer i dag!

Photoshop Grundkursus

2 dage. På dette kursus bliver du bekendt med de grundlæggende funktioner i Photoshop så du er i stand til at udføre de mest gængse korrektioner på dine digitale billeder.


Photoshop Fritlægning 1

1 dag. På dette kursus lærer du at navigere imellem de mange mere eller mindre automatiske funktioner Photoshop har når et foto skal fritlægges.


Photoshop Fritlægning 1

1 dag. På dette kursus lærer du at navigere imellem de mange mere eller mindre automatiske funktioner Photoshop har når et foto skal fritlægges.


Photoshop Fritlægning 2

2 dage. På dette kursus lærer du forskellige avancerede maske-teknikker så du kan fritlægge selv de mest komplicerede billeder.


Digitalt Workflow 1

3 dage. På dette kursus gennemgår vi forskellige metoder og best practice ifm. håndtering af digitale assets.


Digitalt Workflow 2

3 dage. På dette kursus går vi i dybden med analysering af digitale assets og ser på hvilke krav til DAM der skal stilles i forskellige scenarier.


AI - Computergenerede billeder

2 timer. Hvor langt er kunstig intelligens kommet? Vi ser på den absolut nyeste udvikling indenfor kunstig intelligens i forbindelse med skabelse af digitale billeder.


Fototeknik

1 dag. Få fuld kontrol over dit fotoudstyr så de færdige billeder afspejler dine tanker og ønsker. På dette kursus gennemgår vi konsekvenserne af blænde, lukkertid, ISO og objektivvalg.


Priser, kurser

1 dag.......................... 3.900 kr.

2 dage........................ 6.900 kr.

3 dage......................... 9.200 kr.

Info

Kurserne afholdes hos Workflow i Valby, København hvis ikke andet aftales.

Kursisten skal selv medbringe en computer med relevant software installeret.

En kursusdag starter kl 09:00 og slutter kl 15:00.

Forplejning er inkluderet.

Alle priser er ekskl. moms.